Natječaj za sponzorstvo 2024.

Natječaj za sponzorstvo 2024.

Tema natječaja: Djeca i mladi
U 2024. godini pri odabiru projekata koje ćemo sponzorski podržati prednost dajemo onim projektima koji za cilj imaju poboljšanje kvalitete života djece i mladih.
Sponzorirat ćemo projekte koji su usmjereni na omogućavanje raznovrsnih aktivnosti za djecu i mlade (edukacije, kultura), inkluziju, projekte usmjerene na djecu s posebnim potrebama i teško zapošljive mlade osobe.

Kategorije:
• Edukacije i osnaživanje djece i mladih (projekti u ovoj kategoriji usmjereni su na aktivnosti povezane s obrazovanjem i omogućavanjem raznovrsnih aktivnosti za djecu i mlade)
• Rad s osobama s posebnim potrebama (projekti u ovoj kategoriji usmjereni su na poboljšanje kvalitete života djece i mladih s posebnim potrebama)
• Očuvanje prirode i zaštita okoliša (projekti u ovoj kategoriji usmjereni su na recikliranje, cirkularnu ekonomiju te edukacije i aktivnosti za djecu i mlade na navedenu temu)

Kako bismo postigli svoj cilj i podržali projekte i programe koji će promovirati ovogodišnju temu sponzorstva, pozivamo vas da predložite svoje projekte, radionice, događanja i aktivnosti.
Trajanje natječaja: od 04. travnja do 30. travnja 2024. godine. Sve pristiglo nakon 30. travnja neće biti razmatrano.

Svoje projekte prijavite na obrascu za prijavu projekta koji se nalazi na stranici www.colas.hr putem maila (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili poštom: Colas Hrvatska d.d., Međimurska 26, 42 000 Varaždin, s naznakom „Natječaj za sponzorstvo 2024.“ (Molimo da uz Zahtjev priložite i svu potrebnu dokumentaciju kako je navedeno u tekstu Zahtjeva za prijavu projekta).
Nakon što zaprimimo vaše zamolbe, žiri će pregledati dokumentaciju te objaviti rezultate natječaja na web stranici COLAS HRVATSKA www.colas.hr.

COLAS HRVATSKA neće sponzorirati:

Političke stranke i državne organizacije
Organizacije s namjerom rasne, spolne, vjerske, manjinske ili bilo koje druge diskriminacije
Događanja koja se smatraju uvredljivima za javni moral i dobar ukus
Pojedinačne događaje (npr. okrugle stolove, izlete, brošure i časopise) ako nisu dio širih, kontinuiranih projekata

 
Želite postati dio Colas tima?

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće