Colas Hrvatska

Colas Hrvatska među vodećima u cestogradnji

Colas Hrvatska d.d. jedna je od vodećih tvrtki u hrvatskoj niskogradnji, utemeljena 1962. godine pod imenom Cesta Varaždin. Kroz svoju povijest, tvrtka je prolazila kroz niz organizacijskih i strukturnih promjena uvjetovanima društvenim i gospodarskim prilikama, uvijek vodeći računa da zadrži izvrsnost u svom poslovanju. Od 2007. godine, tvrtka je dio velike svjetske grupacije Colas SA koja posluje u 50 zemalja na 5 kontinenata.

Specijaliziravši se za izgradnju, rekonstrukciju i održavanje autocesta, državnih, županijskih i lokalnih prometnica te prometnih površina u sklopu industrijskih, trgovačkih, sportskih, rekreacijskih i turističkih objekata, Colas je dosegnuo vrhunac u hrvatskom graditeljstvu i poziciju jednog od lidera hrvatske niskogradnje zadržao do danas.

Colas Hrvatska d.d. posjeduje pet asfaltnih baza koje se nalaze u Varaždinu, Lepoglavi, Posedarju, Pločama, te u Črnom Kalu u Sloveniji. Tu su i plovni bageri te pogoni za eksploataciju i oplemenjivanje šljunka u Hrastovljanu kraj Varaždina te kamenolom Puča u blizini Maslenice.

Colas Tvrtka Mozaik 01

Organizacija

Kao dio međunarodne grupacije, Colas Hrvatska odgovorna je za tržišta Hrvatske i Slovenije. Uz matičnu tvrtku Colas Hrvatska d.d., u Hrvatskoj djeluje i tvrtka Colas mineral d.o.o. zadužena za eksploataciju i promet mineralnih sirovina (agregata). Poslovanje u Sloveniji organizirano je kroz tvrtku Asfalti Ptuj.

  • 1 matično društvo – Colas Hrvatska
  • 2 povezana društva – Colas Mineral i Asfalti Ptuj
  • 1 kamenolom
  • 1 šljunčara
  • 5 asfaltnih baza
  • 1 postrojenje za emulziju

 
Želite postati dio Colas tima?

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće