Karijere

Colas kao poslodavac

Colas kao poslodavac

Colas Hrvatska lider je u hrvatskoj cestogradnji, a pripadnost velikoj obitelji Colas SA omogućuje nam transfer znanja i iskustva što je garancija zadržavanja vodeće pozicije u našoj industriji. Uvjereni smo kako svoj uspjeh i rast dugujemo zaposlenicima te potičemo timski rad, povjerenje, izvrsnost i usmjerenost na rezultat kod svojih zaposlenika, a zauzvrat nudimo poslovne izazove, stabilno zaposlenje te mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja.

Aktivno gradimo kulturu usmjerenu na učinak i izvrsnost, a osobito cijenimo povjerenje i stručnost te stoga veliku pozornost posvećujemo kontinuiranom unapređenju znanja i razvoju zaposlenika.

Gradimo visoke standarde kvalitete u svemu što radimo, a ti se standardi ogledaju i u našem načinu upravljanju ljudima – tvrtka smo koja brine za ljude. Cilj nam je izgraditi partnerski odnos poslodavca i zaposlenih te nastojimo biti atraktivan poslodavac najboljim kandidatima za posao u Colasu. Zapošljavamo motivirane i kompetentne zaposlenike na svim razinama poslovanja i stvaramo uvjete u kojima je rad u Colasu sinonim za rad u poticajnom radnom okruženju za predane i sposobne pojedince.

Provjeri imamo li otvorenih natječaja za radna mjesta ovdje.

 
Želite postati dio Colas tima?

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće