Karijere

Colas kao poslodavac

Colas kao poslodavac

Colas Hrvatska lider je u hrvatskoj cestogradnji, a pripadnost velikoj obitelji Colas SA omogućuje nam transfer znanja i iskustva što je garancija zadržavanja vodeće pozicije u našoj industriji. Svoj uspjeh i rast dugujemo zaposlenicima te potičemo timski rad, povjerenje, izvrsnost i usmjerenost na rezultat kod svojih zaposlenika, a zauzvrat nudimo poslovne izazove, stabilno zaposlenje te mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja.

Aktivno gradimo kulturu usmjerenu na učinak i izvrsnost, a osobito cijenimo povjerenje i stručnost te stoga veliku pozornost posvećujemo kontinuiranom unapređenju znanja i razvoju zaposlenika.

Gradimo visoke standarde kvalitete u svemu što radimo, a ti se standardi ogledaju i u našem načinu upravljanju ljudima - tvrtka smo koja brine za ljude. Zapošljavamo motivirane i kompetentne zaposlenike na svim razinama poslovanja i stvaramo uvjete u kojima je rad u Colasu sinonim za rad u poticajnom radnom okruženju za predane i sposobne pojedince.

"...Colas Grupa nudi rješenja za globalne izazove koje predstavljaju mobilnost, urbani razvoj i zaštitu okoliša, čime će se poboljšati način na koji ljudi žive širom svijeta...".


Provjerite otvorena radna mjesta u Hrvatskoj i u Sloveniji, a više o internacionalnim prilikama u Colasu možete saznati ovdje.Niste pronašli slobodno radno mjesto koje odgovara vašim kompetencijama?
Pošaljite nam OTVORENU PRIJAVU za Hrvatsku ili Sloveniju.

Video sadržaj

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće