Agregati

Agregati

Colas Mineral

Kao jedan od vodećih proizvođača šljunka i agregata, našim kupcima nudimo široki izbor šljunčanih i vapnenačkih proizvoda, s dvije proizvodne lokacije: Hrastovljan i Puča.

Šljunčara Hrastovljan smještena je neposredno uz autocestu Zagreb-Goričan na području Varaždina, što nam omogućava da kupcima pružimo pouzdanu i pravovremenu sukladno potrebama i zahtjevima.

Kamenolom Puča smješten je uz autocestu Zagreb-Split na području Maslenice čime osiguravamo pouzdano snabdijevanje agregatima kupaca na području Zadarske i Ličko-senjske županije.

Certificirana proizvodnja

Odnos prema kupcima, zaposlenicima i zajednici u kojoj djelujemo, kao i kvaliteta naših proizvoda, kontinuirano poboljšavanje i stručnost, prepoznata su i certificirani sukladno međunarodnim normama za upravljanje kvalitetom (ISO 9001:2008), okolišem (ISO 14001:2004) i zaštitom zdravlja i sigurnosti na radu (OHSAS 18001:2007).

Mozaik Agregati

Naš prirodni šljunak i agregat pogodni su za korištenje u:

 • proizvodnji transportnog betona,
 • proizvodnji prednapetog betona,
 • proizvodnji betonskih elemenata,
 • proizvodnji podnih glazura,
 • proizvodnji betona iz domaće radionice,
 • filtriranje otpadnih voda,
 • izgradnji cesta i šumskih puteva,
 • nasipavanje cijevi,
 • uređenju plaža,
 • izgradnji sportskih terena (odbojka na pijesku),
 • izgradnju nasipa i posteljica u građevinarstvu i cestogradnji.

Agregat 0-4 mm

Agregat oznake 0-4 je agregat proizveden prema zahtjevima norme EN 12620. Navedeni agregat namijenjen je za proizvodnju projektiranog betona, betona zadanog sastava i normiranog betona.

Agregat 4-8 mm

Agregat oznake 4-8 je agregat proizveden prema zahtjevima norme EN 12620. Navedeni agregat namijenjen je za proizvodnju projektiranog betona, betona zadanog sastava i normiranog betona.

Agregat 8-16 mm

Agregat oznake 8-16 je agregat proizveden prema zahtjevima norme EN 12620. Navedeni agregat namijenjen je za proizvodnju projektiranog betona, betona zadanog sastava i normiranog betona.

Agregat 16-32 mm

Agregat oznake 16-32 je agregat proizveden prema zahtjevima norme EN 12620. Navedeni agregat namijenjen je za proizvodnju projektiranog betona, betona zadanog sastava i normiranog betona.

Colmix 0-8 i 0-16 mm

Colmix predstavlja specijalnu mješavinu šljunčanih agregata za proizvodnju betonske smjese.

Pogledaj naše specijalne proizvode ovdje.

Šljunak 0-63 mm

Agregat oznake 0-63 je agregat  proizveden  prema zahtjevima norme EN  13242. Navedeni agregat namijenjen je za nevezane i hidraulički vezane materijale za uporabu u građevinarstvu  i cestogradnji.

Šljunak 0-32 mm

Agregat oznake 0-32 je agregat  proizveden  prema zahtjevima norme EN  13242. Navedeni agregat namijenjen je za nevezane i hidraulički vezane materijale za uporabu u građevinarstvu  i cestogradnji.

Batuda +32 mm

Agregat oznake +32  je agregat  proizveden  prema zahtjevima norme EN  13242. Navedeni agregat namijenjen je za nevezane i hidraulički vezane materijale za uporabu u građevinarstvu  i cestogradnji.

Drobljeni tampon 0-16 mm

Agregat oznake 0/16  je agregat proizveden prema zahtjevima norme EN 13043. Navedeni agregat namijenjen je za proizvodnju bitumenske mješavine i površinsku obradu cesta, aerodromskih pista i drugih prometnih površina.

Drobljeni tampon 0-32 mm

Agregat oznake 0-32 je agregat  proizveden  prema zahtjevima norme EN  13242. Navedeni agregat namijenjen je za nevezane i hidraulički vezane materijale za uporabu u građevinarstvu  i cestogradnji.

Pijesak 0-1 mm

Agregat  oznake 0-1  je agregat  proizveden prema  zahtjevima  norme  EN  13139. Navedeni  agregat  namijenjen je za  uporabu  za  izradu mortova.

Zemlja za nasipe

 
Želite postati dio Colas tima?

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće