3. izdanje Girls on the move projekta

3. izdanje Girls on the move projekta

Povodom Međunarodnog dana žena, Colas Hrvatska u suradnji s francuskom organizacijom Elles bougent organizirala je okrugli stol pod nazivom “Girls on the move”. Riječ je o manifestaciji u kojoj Colas Hrvatska sudjeluje već treću godinu, a cilj eventa je promocija žena u građevini te STEM industriji.

Održana je panel diskusija u kojoj su zaposlenice Colasa, inženjerke i geodetkinja, sa studenticama i budućim kolegicama podijelile razmišljanja I iskustva te predstavile različite uloge žena u građevinskoj industriji. Gošće okruglog stola bile su studentice Sveučilišta Sjever, smjer geodezija i geomatika i smjer graditeljstvo te studentice Geotehničkog fakulteta, smjer inženjerstvo okoliša.

Gledajući globalno, u Girls on the move manifestaciji  sudjelovalo je 13 zemalja na nekoliko kontinenata te ukupno 932 žene, dok je u Hrvatskoj na eventu sudjelovalo 40-ak osoba, a osim panel diskusije studentice su posjetile i Asfaltnu bazu Varaždin gdje su iz prve ruke saznale specifičnosti industrije i proizvodnje asfalta.

Galerija slika
 
Želite postati dio Colas tima?

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće