Natječaj za sponzorstvo 2021. godine

Natječaj za sponzorstvo 2021. godine

Tema natječaja: Očuvanje okoliša
U 2021. godini pri odabiru projekata koje ćemo sponzorski podržati prednost dajemo onim projektima koji za cilj imaju ekološku osviještenost i ekološki karakter. Sponzorirat ćemo projekte koji će utjecati na osvještavanje o važnosti očuvanja prirode i zaštite okoliša.


Kategorije:
Zaštita flore i faune (projekti u ovoj kategoriji usmjereni su na aktivnosti vezane uz zaštitu ugroženih biljnih i životinjskih vrsta)
Ozelenjivanje (projekti u ovoj kategoriji usmjereni su na aktivnosti vezane uz ozelenjivanje okoliša, pošumljavanje i dr.)
Recikliranje (projekti u ovoj kategoriji usmjereni na aktivnosti vezane uz recikliranje)
Očuvanje okoliša (projekti u ovoj kategoriji usmjereni su na aktivnosti vezane uz zaštitu okoliša, održivo korištenje prirodnih resursa, sprečavanje onečišćenja okoliša, akcije čišćenja šuma, parkova i sl.)

Kako bismo postigli svoj cilj i podržali projekte i programe koji će promovirati očuvanje okoliša, pozivamo vas da predložite svoje projekte, radionice, događanja i aktivnosti.
Trajanje natječaja: od 1. ožujka do 24. ožujka. Sve pristiglo nakon 24. ožujka neće biti razmatrano.


Svoje projekte prijavite na obrascu za prijavu projekta koji se nalazi na stranici www.colas.hr putem maila (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ) ili poštom: Colas Hrvatska d.d., Međimurska 26, 42 000 Varaždin, s naznakom „Natječaj za sponzorstvo 2021.“ (Molimo da uz Obrazac priložite i svu potrebnu dokumentaciju kako je navedeno u tekstu Obrasca za prijavu projekta).


Nakon što zaprimimo vaše zamolbe, žiri će pregledati dokumentaciju te objaviti rezultate natječaja, najkasnije do 12. travnja na web stranici COLAS HRVATSKA www.colas.hr.


COLAS HRVATSKA neće sponzorirati:
• Političke stranke i državne organizacije
• Organizacije s namjerom rasne, spolne, vjerske, manjinske ili bilo koje druge diskriminacije
• Događanja koja se smatraju uvredljivima za javni moral i dobar ukus
• Pojedinačne događaje (npr. okrugle stolove, izlete, brošure i časopise) ako nisu dio širih, kontinuiranih projekata)

 
Želite postati dio Colas tima?

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće