Vrijednosti

Odgovornost tima

 

Odgovornost

 

Sigurnost je naš prvi prioritet. Pazimo na zdravlje i dobrobit naših ljudi. Razvijamo ekološki prijateljska, održiva rješenja. Pokazujemo pravnu, etičku i društvenu odgovornost.

 

Transparentnost

 

Spremno i pravovremeno dijelimo informacije suradnicima bitne za ostvarenje rezultata. Iskreni smo i otvoreni u komunikaciji. Dajemo relevantne i točne podatke. Na taj način gradimo povjerenje unutar kompanije i s vanjskim partnerima.

 

Orijentiranost prema klijentu

 

Sve što radimo u sebi sadrži snažan fokus na klijenta. Slušamo njihove potrebe i tražimo najbolja rješenja. Poštujemo dogovoreno. Razvijamo partnerske i dugoročne odnose. Spremni smo poduzeti korak više i napraviti razliku.

 

Razvoj ljudi

 

Aktivno i predano radimo s ljudima na njihovom napretku. Njegujemo talent kroz trening i razvoj karijere. Svojim zaposlenicima pružamo mogućnosti da se razviju i profesionalno i osobno.  

 

Inovativnost

 

Razvijamo i implementiramo inovativna rješenja i usluge za naše klijente. Ulažemo u razvoj koji generira inovativne ideje. Potičemo kreativnu klimu te cijenimo i nagrađujemo dobre ideje. Dijelimo stručnost unutar kompanije i Colas Grupe.

 

Zajedništvo

 

Timski rad leži u pozadini svih naših postignuća. Usmjereni smo na zajedničke ciljeve. Gradimo kulturu međusobnog uvažavanja i konstruktivne komunikacije. Poštujemo rad i doprinos svih kolega.  Povjerenje i podrška temelji su našeg zajedničkog rada.

 

Predanost

 

Angažirano i s iskrenim interesom pristupamo svemu što radimo. Neprestano težimo boljem. Uočavamo nove mogućnosti i proaktivno ih iskorištavamo.  Brzo reagiramo i rješavamo poteškoće. Motivirani smo u ostvarenju zajedničkih ciljeva, na dobrobit svih dionika.