Naše vrijednosti

Naše vrijednosti su iza svega što radimo i sve za što se zalažemo. Oni opisuju osobine koje čine našu tvrtku i koje nam pomažu da postanemo tvrtka koja želimo biti. Identificirali smo pet vrijednosti koje opisuju našu tvrtku i naše ljude.

 

Odgovornost
Sigurnost je naš prvi prioritet u svim vremenima. Pazimo na zdravlje i dobrobit naših zaposlenika. Mi razvijamo ekološki prijateljska, održiva rješenja te pokazujemo pravnu, etičku i društvenu odgovornost

 

Talentiranost

Njegujemo talente kroz treninge i razvoj karijere. Potičemo idejne kulture stvaralaštva i inicijative. Prijateljski smo nastrojeni te nadasve profesionalno i stručno.

 

Inovativnost
Mi razvijamo pionirski proizvod i uslužna rješenja za naše klijente. Razvijamo politiku kontinuiranog razvoja koji generira inovativne / jedinstvene ideje. Snažno ulažemo u tehnologiju kao i u istraživanje i razvoj. Dijelimo stručnost unutar Colas Grupe.

 

Vizionarstvo

Potičemo dugoročno razmišljanje - mi smo u potrazi za daljom budućnosti, a ne samo za sutra. Mi razvijamo dugoročne odnose s našim dionicima. Dijelimo znanja i najbolje prakse.

 

Strast
Fokus na kupca razlog je svemu što radimo – oni i jesu razlog da budemo ovdje. Odlučni smo da dostavimo najbolje prakse i vrijednosti u svim vremenima. Spremni smo poduzeti dodatni korak da napravimo razliku.