Colas Hrvatska sudjelovala na saboru hrvatskih graditelja

Hrvatski savez građevinskih inženjera organizirao je, sada već sedmi po redu, Sabor hrvatskih graditelja koji se od 17. do 18. listopada 2016. održao u hotelu Croatia u Cavtatu.

 

Na ovom se tradicionalnom skupu, koji se održava svake četiri godine, okupljaju graditelji iz zemlje i inozemstva, posebice regije, kako bi ocijenili stanje graditeljstva te predstavili značajne projekte i zanimljiva inženjerska rješenja i inovacije iz svih područja graditeljstva. Na Saboru 2016. godine ocjenjivalo se stanje u graditeljstvu i njegova uloga u razvitku hrvatskoga gospodarstva, raspravljalo o graditeljstvu kao poticatelju razvoja i načinu na koji je ono dosad konkuriralo na domaćem i stranim tržištima te kritički razmotrilo ostvarivanje dosadašnjih i budućih zadaća.

 

Colas Hrvatska je organiziranu konferenciju prepoznala kao korisnu priliku za svoje predstavljanje te skretanje pozornosti ciljanoj publici na svoju djelatnost, proizvode i poslovne potencijale. Na Colasovom info pultu promovirali su se svi naši proizvodi, naročito Colclair – asfalt u boji. 

 

Varaždin, 19. listopada 2016.